Ga naar de inhoud

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Algemeen

Door op knop designs te klikken krijg je een overzicht van alle designs waar je uit kunt kiezen. Je kiest een ontwerp, vult je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag. Zo simpel kan het zijn.

Wanneer je bij ons een website hebt bestelt, krijg je na twee werkdagen een mail met de factuur of de automatische incasso. Wanneer de factuur is betaald of je hebt je automatische incasso geactiveerd dan gaan wij voor je aan de slag. Het kan dan nog twee werkdagen duren voordat je website online is. Je krijgt hiervan bericht met alle benodigde gegevens om je website zelf aan te kunnen passen of dat wij je website met de gewenste teksten of afbeeldingen online hebben gezet.

Door het hele proces van websites maken te standaardiseren kunnen wij jou een betaalbare website aanbieden. Wij bieden keuze uit een groot aantal designs, maar wil je nou iets specifieks neem dan even contact met ons op via ons mailadres info@iedereengaatonline.com of bel ons op het nummer 0629803666.

Iedereen Gaat Online bestaat al sinds 2019 en heeft al vele personen en organisaties geholpen met het realiseren van een website. Wij zijn je betrouwbare partner bij het maken van jouw website.

Een website bij Iedereen Gaat Online is altijd maandelijks opzegbaar. Ook wanneer je binnen een paar maanden de website opzegt.

Je kunt ons altijd vragen stellen via onze support mail: info@iedereengaatonline.nl

Websites

Je kunt je website zelf aan passen door in te loggen op de achterkant van je website. De link hiervoor hebben wij je gestuurd. Deze mail ontvang je nadat je je eerste betaling hebt voldaan.

Wanneer je een Goud abonnement hebt, hoef je zelf geen aanpassingen te doen aan je website. Wij doen dit namelijk voor jou. Je hoeft je gewenste tekst of afbeeldingen alleen maar te mailen naar info@iedereengaatonline.com en wij doen de aanpassing voor jou. Mocht je nou toch zelf aanpassingen willen doen dan kan dit ook. Je hebt namelijk bij het aanschaffen van de website ook een link gekregen om in te loggen op de achterkant van je website. Met je mailadres en wachtwoord log je in en je kunt vervolgens de website ook zelf aanpassen.

Wanneer je een website bij ons hebt besteld ontvang je, nadat je een eerste betaling hebt gedaan of de automatisch incasso hebt geaccepteerd, de inloggegevens van je website in je mailbox.

Met de eerste link in de mail kun je een wachtwoord aanmaken voor je account. Dit doe je door op de link te klikken en vervolgens je gewenste wachtwoord in te vullen.

De tweede link kun je gebruiken om in de toekomst in te loggen op je website. Zet deze bijvoorbeeld in je favorieten zodat je de volgende keer niet meer hoeft te zoeken naar de link.

Heb je nou vragen over de website. Mail dan even naar info@iedereengaatonline.com dan proberen wij je zo snel mogelijk te helpen.

Domeinnamen

Via deze link kun je controleren of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Wanneer je je website hebt besteld, bestaat de mogelijkheid dat de domeinnaam die je graag zou willen al bezet is. Dit zullen wij dan aangeven in de welkomstmail die je van ons zult ontvangen na het bestellen. Wij zullen een aantal suggesties in deze mail zetten met domeinnamen die nog wel beschikbaar zijn. Je kunt ook opnieuw een domeinnaam bedenken die mogelijk wel beschikbaar is. Houdt hier dus rekening mee wanneer je een website besteld. 

Via deze link kun je kijken of je gewenste .nl domeinnaam nog beschikbaar is. 

Administratieve vragen

Je ontvangt je website twee dagen nadat je de ontvangen factuur hebt betaald. Of je ontvangt je website nadat je de automatisch incasso hebt geaccepteerd.

Je kunt bij ons betalen op factuur of via een automatische incasso. Je zult een factuur of automatisch incasso machtiging ontvangen wanneer je het bestelproces hebt doorlopen.

De kosten van een website zijn via deze link terug te vinden.

Vragen of opmerkingen over je facturen en/of betalingen kunnen worden gericht aan ons mailadres info@iedereengaatonline.com

Wanneer je je website abonnement wilt opzeggen kun je dit doen door je opzegging te mailen naar info@iedereengaatonline.com

"

"We maken het realiseren van een website zo makkelijk mogelijk voor onze klanten. Binnen een paar klikken heb je een eigen website."

Dennis van den Bos

Iedereen Gaat Online

De goedkoopste van Nederland

De beste websites voor iedereen!

Kennisbank

Vind hier antwoord op al je vragen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

Over ons

Wij zijn een webdesign bedrijf gespecialiseerd op het volledig inrichten van websites tegen een lage prijs.

Google Reviews

4,5 ster op Google Reviews

4.5/5
©2022 Iedereen Gaat Online – Voor webdesign ben je hier aan het juiste webadres