Ga naar de inhoud

Ik heb een Goud abonnement en wil graag aanpassingen aan mijn website?

Met een Goud abonnement bij Iedereen Gaat Online profiteer je van een handige service: wij nemen het werk van website-aanpassingen graag van je over. Als je aanpassingen wilt maken aan je website, hoef je alleen maar de gewenste tekst of afbeeldingen naar ons te mailen op info@iedereengaatonline.com. Ons toegewijde team staat klaar om deze aanpassingen snel en nauwkeurig voor je te implementeren. Dit bespaart jou kostbare tijd en zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is met de gewenste inhoud.

We begrijpen echter dat je soms liever zelf aanpassingen wilt doen aan je website. Daarom hebben we je bij het aanschaffen van de website ook een link gegeven waarmee je kunt inloggen op de achterkant van je website. Met je mailadres en wachtwoord kun je eenvoudig inloggen en toegang krijgen tot het gebruiksvriendelijke beheergedeelte van je website. Hier kun je zelf wijzigingen aanbrengen, teksten bewerken, afbeeldingen toevoegen of verwijderen, en nog veel meer. We bieden een intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk de gewenste aanpassingen kunt doorvoeren, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Het hebben van de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen aan je website geeft je de vrijheid en flexibiliteit om je online aanwezigheid op jouw manier vorm te geven. Je kunt snel inspelen op veranderingen, nieuwe content toevoegen en je website naar wens aanpassen. Dit stelt je in staat om je website continu te optimaliseren en te personaliseren, zodat deze perfect aansluit bij je behoeften en doelstellingen.

Ons supportteam staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het gebruik van het beheergedeelte van je website. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van aanpassingen, kun je altijd contact met ons opnemen via info@iedereengaatonline.com. We streven ernaar om je snel en deskundig te helpen, zodat je het maximale uit je website kunt halen.

Of je nu kiest voor het gemak van onze website-aanpassingsservice of de vrijheid van het zelf aanpassen van je website, bij Iedereen Gaat Online zorgen we ervoor dat je de mogelijkheden hebt om je website precies zo te beheren als jij wilt. Dus, maak gebruik van ons Goud abonnement en geniet van de flexibiliteit en de uitgebreide ondersteuning die we bieden.

De Snelste van Nederland

De beste websites voor iedereen!

Kennisbank

Vind hier antwoord op al je vragen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

Over ons

Wij zijn een webdesign bedrijf gespecialiseerd op het volledig inrichten van websites tegen een lage prijs.

Google Reviews

4,5 ster op Google Reviews

4.5/5

©2023 Iedereen Gaat Online – Voor webdesign ben je hier aan het juiste webadres