Ga naar de inhoud

Wanneer krijg ik de inloggegevens van mijn website?

Bij Iedereen Gaat Online streven we ernaar om het proces van het verkrijgen van de inloggegevens van je website zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken. Zodra je een abonnement hebt afgesloten en een design hebt gekozen, ontvang je binnen afzienbare tijd de inloggegevens van je website via e-mail.

We begrijpen dat je graag snel aan de slag wilt met het beheren en aanpassen van je website, en daarom zorgen we ervoor dat de inloggegevens zo spoedig mogelijk naar je worden verstuurd. In de e-mail vind je alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot het beheerdersgedeelte van je website, inclusief een link naar de inlogpagina en de registratiepagina.

Zorg ervoor dat je de e-mail zorgvuldig controleert, inclusief je spam- of junkmap, om er zeker van te zijn dat je de inloggegevens ontvangt. Mocht je de e-mail onverhoopt niet binnen een redelijke termijn ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@iedereengaatonline.com, zodat we het probleem kunnen verhelpen en je de inloggegevens alsnog kunnen verstrekken.

Met de verstrekte inloggegevens kun je direct toegang krijgen tot het beheerdersgedeelte van je website. Hier kun je tekst, afbeeldingen en andere inhoud wijzigen, nieuwe pagina’s toevoegen, functionaliteiten aanpassen en nog veel meer. We streven ernaar om je een intuïtieve en gebruiksvriendelijke beheeromgeving te bieden, zodat je zonder technische kennis gemakkelijk je website kunt beheren.

Als je vragen hebt over het gebruik van de inloggegevens of als je hulp nodig hebt bij het inloggen op je website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en eventuele vragen of zorgen op te lossen.

Kortom, zodra je een abonnement hebt afgesloten en een design hebt gekozen, ontvang je de inloggegevens van je website via e-mail. Houd je inbox in de gaten en controleer ook je spamfolder om er zeker van te zijn dat je de e-mail ontvangt. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het beheren en optimaliseren van je website.

De Snelste van Nederland

De beste websites voor iedereen!

Kennisbank

Vind hier antwoord op al je vragen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

Over ons

Wij zijn een webdesign bedrijf gespecialiseerd op het volledig inrichten van websites tegen een lage prijs.

Google Reviews

4,5 ster op Google Reviews

4.5/5

©2023 Iedereen Gaat Online – Voor webdesign ben je hier aan het juiste webadres