Ga naar de inhoud

Wanneer ontvang ik mijn website?

Wanneer ontvang je jouw website nadat je deze bij ons hebt besteld? Bij Iedereen Gaat Online begrijpen we dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het online vertegenwoordigen van jezelf of je bedrijf. We streven ernaar om het proces efficiënt te laten verlopen, zodat je binnen een redelijke termijn kunt genieten van je nieuwe website.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je, wanner mogelijk, binnen twee werkdagen een e-mail van ons. Deze e-mail bevat de factuur of de informatie over de automatische incasso, afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gekozen. Zodra de betaling is ontvangen of de automatische incasso is geactiveerd, gaan wij direct voor je aan de slag.

Het ontwikkelen van een kwalitatieve website vergt tijd en aandacht voor detail. Daarom streven we ernaar om je website binnen twee werkdagen na de betaling online te hebben. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat je website snel beschikbaar is voor bezoekers en potentiële klanten.

Zodra je website klaar is, ontvang je van ons een bericht met alle benodigde gegevens. Dit kan inclusief inloggegevens zijn, waarmee je zelf aanpassingen kunt doen aan je website. Ook kan het zijn dat we je website al hebben voorzien van de gewenste teksten en afbeeldingen, zodat deze direct online staat.

We begrijpen dat je graag controle wilt hebben over je website en dat je wellicht specifieke wijzigingen wilt aanbrengen. Daarom zorgen we ervoor dat je alle benodigde informatie en middelen ontvangt om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van ons intuïtieve beheersysteem kun je eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen wijzigen en pagina’s toevoegen of verwijderen.

Mocht je nog vragen hebben over de status van je website of als je aanvullende ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via info@iedereengaatonline.com en we helpen je graag verder.

Kortom, na het plaatsen van je bestelling ontvang je mogelijk binnen twee werkdagen een e-mail met de factuur of informatie over de automatische incasso. Zodra de betaling is voldaan of de automatische incasso is geactiveerd, gaan wij direct aan de slag met de ontwikkeling van je website. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen na de betaling je een mail te sturen met alle benodigde gegevens om je website zelf aan te passen of de melding dat je website online is met de gewenste content. We streven ernaar om je een snelle en probleemloze ervaring te bieden bij het verkrijgen van je nieuwe website.

De Snelste van Nederland

De beste websites voor iedereen!

Kennisbank

Vind hier antwoord op al je vragen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

Over ons

Wij zijn een webdesign bedrijf gespecialiseerd op het volledig inrichten van websites tegen een lage prijs.

Google Reviews

4,5 ster op Google Reviews

4.5/5

©2023 Iedereen Gaat Online – Voor webdesign ben je hier aan het juiste webadres